Slotbijeenkomst 30 november 2021

Meld je hier aan

  Of stuur een mail naar:

  Joelle de Pee

  jdpee@ltonoord.nl

  Uitnodiging slotbijeenkomst

  Over: Drie jaar praktijkervaring met het sluiten van kringlopen. En wat dat betekent voor bodem, nutrienten en biodiversiteit.

  Met: Gesprek over dilemma's voor beleid en praktijk rondom duurzaam ondernemen.


  Datum en tijd: 30 november 2021, 14.00 – 16.00 uur

  Online bijeenkomst via Zoom*

  *de bijeenkomst is omgezet naar een online bijeenkomst via Zoom in verband met de coronamaatregelen. Na aanmelding ontvang je automatisch een link naar de bijeenkomst.

   

  Kringlooplandbouw past in de ambitie van een toekomstbestendig en economisch rendabel bedrijf met maatschappelijke waardering. Maar dat gaat niet vanzelf! De experimenteertuin van Vruchtbare Kringloop Zuid-Holland (VKZH) bood boeren en tuinders de afgelopen drie jaar de kans om samen te onderzoeken en ervaren hoe kringlooplandbouw de basis kan zijn voor hun bedrijfsvoering. Met ruimte voor nieuwe initiatieven en inzet van innovatieve technieken.

  Tijdens de slotbijeenkomst delen we de inzichten, uitdagingen en successen uit de
  experimenten. Waar zit energie op en wat biedt perspectief voor een duurzame toekomst? Laat je verrassen!

  Heeft u vragen? Mail jdpee@ltonoord.nl


  Vruchtbare Kringloop Zuid-Holland is een regionaal project, geïnitieerd door LTO Noord en mede mogelijk gemaakt door Provincie Zuid-Holland en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland. Bij de uitvoering zijn agrarisch ondernemers, onderzoekers en bedrijfsleven betrokken.